Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

-

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğernöbetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Defa yapımı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da tecrübe yüzılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her zaman evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken şule puroya dikme dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma nöbetlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 merhale eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu nöbetlemi yaparken tüm ayağın tay yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara için bir zaman elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok mukavemetlidür ve çokça yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma nöbetlemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman zaman alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kadar nazarükebilir amma puro götürüm ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma nöbetleminden sonra huysuz çevirip vecihünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma nöbetlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, yani tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz ciğerime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni ciğerilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar ciğermeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve zevk kameraların dumanla ihtarlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az dikkat gösterdiğinizin bir nöbetaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin baştan yakma sorun teşkil etmez. Ancak etki yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şart olan 2 nizamı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın hararet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 merhale beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ama lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile önlaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında cins sorun kucakın itici değil çokça har olmasıdır. Çünkü saklama kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen saklama kucakı sıcaklığına için trampa gösterecektir ve bu yüzden de saklama kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama kucakının ambiyans geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak banko ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko ambiyans geçirmedikleri ciğerin diğer rakiplerine yüce nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave a reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://evdeekis.name.tr/ https://sanliurfawebtasarimseo.name.tr/ https://gunesenerjisi.name.tr/ https://amasyafirmarehberi.name.tr/ https://apkoyunindir.name.tr/ https://whichdosports.enpatika.com/ https://howtoinvest.enpatika.com/ https://whatexchangeisthecoin.enpatika.com/ https://whatisprefab.enpatika.com/ https://howmuchissilver.enpatika.com/ iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
uşak escort yalova escort sinop escort kırklareli escort kırıkkale escort kıbrıs escort kilis escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Steroid Satın Al Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/